Scott Deroue maakt zich op voor maar liefst vier races op Motorland Aragon, die verdeeld over twee raceweekenden worden verreden. De leider in het World Supersport 300 kampioenschap komt graag op het Spaanse circuit en heeft alle treden van het podium daar al eens gezien.

Scott Deroue is uitstekend begonnen aan het World Supersport 300 seizoen 2020. Na een derde en twee vierde plaatsen wist de Kawasaki-coureur de tweede race in Portimão op zijn naam te schrijven. Hierdoor heeft de 24-jarige coureur na vier races de leiding in het kampioenschap in handen met tien punten voorsprong op de nummer twee. Het seizoen is qua aantal races nog lang, want er zijn nog tien races te gaan verdeeld over vijf raceweekenden.

De derde en vierde ronde van het seizoen wordt verreden op Motorland Aragon. Komend weekend (28 t/m 30 augustus) staan er twee races op het programma, gevolgd door nog eens twee races een weekend later. Deroue heeft in de voorbereiding met het MTM Kawasaki MotoPort team getest op Motorland Aragon, waardoor hij goed voorbereid aan het raceweekend kan beginnen. De eerste race start zaterdagmiddag om 16:30 uur en de tweede race begint zondagmiddag om 15:15 uur in Spanje.

Scott Deroue: “We hebben maar liefst vier races op Aragon, waardoor dit een belangrijk moment in het kampioenschap is. Het plan is om hetzelfde te doen als in de voorgaande races; constant erbij zitten en zoveel mogelijk punten pakken. In de afgelopen drie jaar heb ik iedere keer op het podium gestaan in Aragon. Het is dus een goede baan voor mij. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om vrijdag aan de eerste training te beginnen!”