Op 7, 8 en 10 augustus vindt de jaarlijkse Harry Hamstra Cup plaats. Het voetbalevenement, dat sinds vorig jaar wordt georganiseerd, is de voorbereiding op het seizoen 2019/2020.

Dit jaar spelen VV Sparta Nijkerk, VV IJsselmeervogels, VV DOVO en DVS’33 om de Harry Hamstra Cup. De wedstrijden vinden plaats op drie locaties: 6 augustus bij de IJsselmeervogels in Spakenburg, 7 augustus bij DVS ’33 in Ermelo en 10 augustus op de Ebbenhorst bij Sparta Nijkerk, waarna ook de prijsuitreiking plaatsvindt.  

Legendes

Op zaterdag 10 augustus staat de Ebbenhorst in het teken van de Harry Hamstra Cup. Zo spelen de ‘legendes’ tegen elkaar, spelers die tot 2005 in de A-selecties van de deelnemende clubs actief waren. Deze editie doen ook de legendes van Veensche Boys hieraan mee. Aansluitend vinden de finalewedstrijden van het hoofdtoernooi plaats. De Harry Hamstra Cup staat in het teken van elkaar ontmoeten. Om die reden is er ook entertainment rond de wedstrijden georganiseerd.

Entreebewijs op 10 augustus kost 5 euro, inclusief een lot voor de dagtrekking met als hoofdprijs een vip-arrangement voor twee personen voor een wedstrijd naar keuze van VV Venlo.

Lees de rest van het artikel in de krant of op Stadnijkerk.nl 
Foto Kees van den Heuvel