30 mei 2019 05.25uur; de zon komt op in Appel-Driedorp…….. Bij Basisschool de Appelgaard staan de deelnemers bijna klaar om te starten. U leest het goed, en de tijd klopt! Om 06.00 uur (’s morgens!) start de dauwtraptocht van buurtvereniging Appel-Driedorp. En zeg nou zelf, wat is er mooier om in het ochtendgloren op de fiets te stappen en door de bosrijke omgeving te fietsen terwijl de zon voorzichtig de omgeving probeert te verwarmen en te verlichten?!

Uw Hemelvaartsdag kan niet mooier beginnen. Terwijl u de slaap uit de benen fietst tijdens een prachtige route door bos en over heide, kijkt u om u heen en ziet u de wereld wakker worden. Halverwege de route is er een pauzepunt waar u de fiets parkeert en voor een ontbijtje aanschuift. Alleen of met een gezelschap, vermaken doet u zich zeker tijdens deze activiteit.  

Dat is precies wat buurtvereniging Appel-Driedorp jaarlijks organiseert; een dauwtraptocht. De route is ongeveer 35 km lang en gaat voornamelijk door de natuur.

Wil je deze unieke ervaring ook eens meemaken?

Uiteraard is dat mogelijk! U hoeft daar slechts een deelnemerskaart voor te kopen en dit kan tót en met dinsdag 28 mei 18.00uur bij het benzinestation van de familie Bast aan de Barneveldseweg 115. De kosten hiervan zijn €3,50 per persoon. Voor meer informatie (ook over onze andere activiteiten) zie: www.buurtverenigingappel-driedorp.nl