Net als voorgaande jaren, vindt er dit jaar weer een Zomerfeestweek plaats in Nijkerk. Van zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus, is er weer van alles te doen in de stad, van dweilorkesten tot volleybal en van bingo tot muziek.

Op zaterdag 24 augustus trappen ze, zoals vanouds, weer af met de dweildag met dweilorkesten en smartlappenkoor. Tegelijkertijd vindt de Nijkerkse promotie- en de kinderdag plaats. Organisaties of verengingen kunnen zich zelf laten zien op het plein in Nijkerk. Voor de kinderen zijn er ook allemaal verschillende activiteiten. De avond wordt gevuld met livemuziek.  

Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er weer gevolleybald, met als afsluiting woensdagavond een hopelijk spannende finale. Op de dinsdag gaat er een fietstocht van start. Op de woensdagmiddag vindt er weer de bingo van Nijkerk plaats op het Plein. Donderdag organiseert de NOV de jaarlijkse Nacht van Nijkerk.

Salsa Party

Op de laatste zaterdag van de feestweek, 31 augustus, komt de Caribbean Salsa Party weer terug naar Nijkerk. Na een paar jaar afwezigheid, verandert het Plein weer in een tropisch oord met swingende muziek, workshops en optredens.

Inschrijven voor het Buijtenhuis Nijkerk B.V. Beachvolleybaltoernooi en de Nijkerkse promotiedag kan via de website www.zomerfeestweek.nl.