Zaterdag 13 juli wordt tussen 9.30 en 16.30 uur op het Molenplein de derde van een serie maandelijkse boeken- en curiosa- en creamarkten gehouden die deze zomer weer worden georganiseerd door Inesweb Evenementen.

Behalve de markt van 2e Pinksterdag die op het Plein werd gehouden worden de markten dit jaar georganiseerd op het Molenplein. Dit ondermeer op verzoek van ondernemers op het Molenplein en de Oosterstraat, die graag meer evenementen op het Molenplein willen zien.

Omdat de vakanties beginnen, zullen er op deze boeken- en curiosa- en creamarkt een bescheiden aantal deelnemers zijn. Verwacht wordt dat  zaterdag 13 juli, afhankelijk van het weer, ongeveer 15 kramen op het Molenplein zullen staan, vol leuke 2e hands goederen en 2e hands boeken maar ook wordt deelgenomen door deelnemers die zelfgemaakte creatieve producten vanuit een betaalbare kraam willen verkopen, zoal sieraden, schilderijtjes, kinder- of poppenkleding, enzovoorts.

Voor veel mensen is deelname aan braderieën te duur. Het is ook mogelijk als hobbyist samen met iemand anders een kraam het huren en samen de kraamhuur te delen.
Mensen die geïnteresseerd zijn in het huren van een kraam kunnen mailen naar de organisator via inesweb.markten@gmail.com. Bellen kan ook, 06 50414117.