Zoals u gewend bent wordt in mei de Atelierroute Nijkerk georganiseerd. Dit jaar openen de deuren van een groot aantal ateliers zich voor u op zaterdag 25 en zondag 26 mei.  Beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur

Dit jaar willen wij u het maken van kunst nog meer laten beleven. Op verschillende locaties laten de kunstenaars verschillende technieken zien en de bezoekers, jong en oud, kunnen zelf ook creatief aan de slag. Zoals edelsteentjes slijpen en kaarsen maken voor kinderen. Natuurlijk kunt u ook creatief bezig zijn bij het kunstlokaal.

Kijk op de website voor verdere informatie.

De deelnemers van de atelierroute verwelkomen u graag om hun kunstwerken te laten zien. Zij vertellen u graag meer over hun passie, hun werkwijze en de totstandkoming van wat u ziet. De atelierroute biedt hen een schitterende kans om eigen werk te laten zien en eventueel te verkopen. Voor u als bezoeker biedt het ook een mooie gelegenheid om de schitterende omgeving van Nijkerk te leren kennen.

Kijk als voorproefje op onze website https://www.atelierroutenijkerk.nl/deelnemers-2024.
Daar vindt u van de deelnemers meer informatie en foto’s. Op basis hiervan kunt u zich
oriënteren op de deelnemers die u wilt gaan bezoeken. U kunt natuurlijk ook gewoon ergens naar binnen lopen en u laten verrassen.

Een folder is af te halen op diverse adressen of te downloaden www.atelierroutenijkerk.nl

Kom, kijk, ervaar en geniet. Laat u op 25 mei en 26  mei tussen 11.00 en 17.00 uur verrassen door kunst.