Op woensdag 17 april is er een extra bijeenkomst van het Alzheimer Café in Hoevelaken. Psycholoog Dawn Brand, werkzaam in de ouderenzorg, zal vanuit haar deskundigheid informatie geven over het onderwerp. Bij dementie denken we vaak aan geheugenklachten, één van de belangrijkste signalen die kunnen duiden op de ziekte van Alzheimer. Er zijn echter nog een aantal veel voorkomende vormen van dementie, die soms heel andere symptomen laten zien, zoals vasculaire dementie, Lewy Body dementie of dementie ten gevolge van de ziekte van Parkinson.
De gastspreker zal u deze avond vertellen op welke symptomen u alert moet zijn. Er wordt ingegaan op de vraag wat dementie en veranderend gedrag met elkaar te maken hebben en wat de oorzaak ervan kan zijn. Ook kan, als iemand langer ziek, het gedrag nog verder veranderen. Dawn Brand zal ook daar het één en ander over vertellen.

Uiteraard is er ruimte om tips uit te wisselen over hoe om te gaan met deze veranderingen.
Al met al zal het een boeiende en leerzame bijeenkomst worden.

 

Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigma, T 033-2474830. De toegang is gratis.

 

Datum      :             woensdag 17 april 2019

Aanvang  :   20.00 uur (inloop vanaf: 19.30 uur)

Locatie    :   De Stoutenborgh , zaal de Kopperhof

Sportweg 25, Hoevelaken