De handballers van HV Voice hebben ook hun derde wedstrijd van het seizoen verloren. Een slechte start van de tweede helft, in combinatie met maar liefst negen strafworpen tegen, deden de ploeg de das om.

Voice speelde zaterdagavond in Ridderkerk tegen Drechtsteden. Door een waslijst aan blessures kende Voice een smalle bezetting. Twee jeugdspelers vulden de ploeg meer dan uitstekend aan. Drechtsteden was net als Voice nog puntloos. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werden de nodige fouten gemaakt en het duurde even voordat de score werd geopend. Drechtsteden kreeg opvallend vaak een strafworp voor verdedigen in de cirkel door Voice. Aan de andere kant werd hetzelfde vergrijp niet bestraft. Bij rust was de stand 11-11.

De eerste 10 minuten van de tweede helft was Voice niet bij de les. De ploeg miste te veel kansen. Een paar goede aanvallen in combinatie met drie strafworpen zorgen ervoor dat Drechtsteden een comfortabele marge van 5 doelpunten kon opbouwen. Voice herpakte zich in het laatste kwart, maar het was onvoldoende om aanspraak te kunnen maken op de zege. Eindstand 22-16.