Het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren, gooit de trossen los voor een unieke zeereis met de medewerkers van de zorg uit Nijkerk. We liggen al meer dan een jaar aan de ketting in de haven, maar eindelijk is het zo ver dat we van de kant mogen en dat doen we met twee concerten, een geheel voor de zorg en een voor fans en vrienden van het koor. Het concert voor de zorg moet echt een hoogtepunt worden in ons bestaan, want wat is er mooier om de doelgroep, de zorgmedewerkers, te kunnen bedanken voor hun uitzonderlijke prestaties tijdens deze Corona crisis.

Een zorgmedewerker is altijd al een belangrijke spil in onze samenleving, maar in Coronatijd waren het juist zij die, alle risico’s moesten nemen om de gezonde mensen gezond te houden en de zieken te verzorgen. We hebben het bedrijfsleven gevraagd om kleinigheden te geven voor een GOODIEBAG die we na afloop mee willen geven. Het gaat om kleine premiums en kortingsbonnen en dergelijke. Wij rekenen erop dat onze ondernemers hier spontaan aan mee zullen doen.

Het zorgconcert is op vrijdag 29 oktober 2021 en is gratis voor zorgpersoneel en vrijwilligers uit de zorg! (N.B. Mocht er zorgpersoneel zijn, dat zich nog niet heeft aangemeld, dan kan dat nog via pr@zeemanskoornijkerk.nl tot 22 oktober. Voor deze avond is een bewijs van inenting, herstelbewijs of negatieve testuitslag(24 u.) verplicht.

We gaan dit doen in het geweldige nieuwe theater Breede Beek aan de Kloosterstraat te Nijkerk Het concert van 30 oktober 2021 wordt ook via Streams uitgezonden, wat voor ons en waarschijnlijk in zeemanskorenland uniek is.

Voor meer informatie en vragen kunt u zich wenden tot Gerard Kamphorst 0653831897 of via de mail gpwkamphorst@hotmail.com Namens het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren Gerard Kamphorst