John van den Bogert geeft lezing hoe het anders kan.
“Laten we eerlijk zijn over het huidige zorgstelsel in Nederland, er kan veel verbeteren! Kunt u zich één moment voorstellen dat er iets met u gebeurt en u bent vanaf morgen afhankelijk van zorg? Heeft u enig idee wat tegenwoordig de maatstaven zijn wat u bijvoorbeeld aan thuiszorg krijgt?” Aan het woord is John van den Bogert uit Nijkerk, hij geeft op woensdag 18 april om 19.30 uur een lezing in De Schakel, Oranjelaan 10, over hoe het beter kan.

John van den Bogert uit Nijkerk heeft ruim 33 jaar ervaring met wat hij tegen kwam in de reguliere zorg,in de tijdvan de (manische) depressiviteit, bipolaire stoornismaarook nadat zijn vrouw een hersenbloeding kreeg. Hij ervoer dit als een zwaar gevecht tegen de zorg, verkeerde medicijnen, slapende verpleegsters, revalidatie die niet werkte, onbegrip, enz. Toen hij zelf zijn vrouw en andere mensen gingbegeleiden bij hunrevalidatie gingenzij letterlijk heel snel stappen vooruit en zijnbijna hersteld en medicijn vrij, tot verbazing van vele medischedeskundigen. Daarover vertelt hij inspirerend op 18 april in De Schakel.

ZORGFACTOR

Het zal ook gaan over de ZorgFactor Stichting die binnenkort op verschillende locaties in Nederland zorg biedt ensamenwerkingsverbanden aan gaat met zorgprofessionals en organisaties: ‘Het beste van 2 werelden’. Van den Bogert: “Stichting ZorgFactor start binnenkort met het geven van cursussen. De cursussen zijn voor mensen die een carrière switch willen maken, maar ook voor de mensen die nu aan de kant staan en een uitkering genieten, in welke vorm dan ook. Uw kennis en ervaring is van onschatbare waarde.Deze basiswaarde gaan wij samen vergroten in een job waar u energie van krijgt, in plaats van dat het u op eet. Wij zoeken mensen met verschillende disciplines.Wij hebben al menig mens die dacht een probleem te hebben geholpen, waarbij hij/zij deze zelf ging oplossen. Wij reiken u de handvatten aan en u schrijft uw eigen cursus en als u terug leest wat u opgeschreven heeft, zult u dingen anders gaan beleven, dat is de garantie die wij u geven.”

 

 

AANMELDEN

Kernwoorden van de lezing die John van den Bogert op 18april houdt zijn: depressiviteit, manisch depressiviteit, medische wereld, medicijngebruik, hersenbloeding, bewustwording, bewustzijn, eye opener, niet aangeboren hersenletsel, revalidatie, na verlamming binnen 5 weken lopen, anti-depressiva, medicatie, diabetes 2, cholesterol. Belangstellenden kunnen via www.zorgfactor.orgeen gratis plaats reserveren of via een mail naar reserveringen@zorgfactor.org. Graag voor 13 april bericht vanwege het regelen van het aantal zitplaatsen.