NSC heeft vanmiddag hele belangrijke punten gepakt door te winnen met 2-3 van CSV Apeldoorn.Na een paar minuten stond CSV al met 10 man na eerst een gele kaart voor Bresser die waarschijnlijk commentaar had en zijn tweede kreeg. NSC ging op zoek naar de voorsprong en kreeg die ook. Een afvallende bal kwam bij Rinke Rozema die snoeihard in de kruising schoot uit de tweede lijn.

Wat er elke keer gebeurt met NSC al ze op voorsprong komen is een raadsel, want ze geven het net zo makkelijk weer weg. Een paar minuten later was de stand weer gelijk toen de bal vanaf links hard werd binnen geschoten. Volgens velen 2 meter buitenspel. Maar de goal telde. Daarna kreeg NSC het nog moeilijker en waren de voorwaartsen van CSV gevaarlijk. De gevaarlijkste man was Krijns die het de verdediging moeilijk maakte. De 2-1 hing wel een beetje in de lucht en die viel dan ook. Een bal vanaf links werd door iedereen gemist en bij de tweede paal binnen gekopt. Het duurde even voordat NSC weer aan voetballen toe kwam, maar verdiende voor rust al de gelijkmaker. Maar de kansen voor Grovenstein en Van den Brom gingen er niet in.

De tweede helft kwam er meer rust in het spel van NSC en was het wachten op de gelijkmaker. Van den Brom die wel vaker gevaarlijk in de zestien is, kon zijn voet goed tegen de bal zetten en maakte de gelijkmaker. CSV kwam niet meer aan voetballen toe en probeerde met provocaties NSC uit het spel te halen. De warrig fluitende scheidsrechter kon het maar moeilijk in de hand houden. Waar de meesten al uit gingen van een puntendeling, was het NSC dat de winst pakte. Rozema ging goed door en gaf de bal prima aan Cornelisz die zijn man uitkapte en in de korte hoek binnen schoot en NSC de verdiende punten bezorgde.