TAKE FIVE is een frisse combinatie, die garant staat voor heerlijke afwisselende en vrolijke muziek gespeeld door vijf enthousiaste en creatieve musici. Het ensemble bestaat uit Leon Koppelman (panfluit), Annette Jumelet (viool), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Stouten (orgel), Jan Peter Teeuw, (vleugel) 

Zij zullen verschillende combinaties muziek ten gehore brengen. Het programma van het concert is erg gevarieerd: klassiek getinte muziek, populaire composities en virtuoze solo’s. Ook zal er 4handig op het orgel gespeelt worden. Kortom een muzikale middag voor het hele gezin, van jong tot oud.
Het concert op 8 juni begint om 16.00 uur. Kerk open vanaf 15.30 uur. Toegangsprijs € 10,00 incl. een consumptie na afloop van het concert. Tot en met 15 jaar is de toegang gratis.

Leon Koppelman (1986) kreeg panfluitlessen van Gerard Rijken van Olst en de Roemeense virtuoos Nicolae Pirvu. Hij geeft regelmatig concerten en werkte mee aan diverse opnamen. Samen met Jan Peter maakte hij vier cd’s in de serie ‘Leon in Concert’.

Annette Jumelet (1980) studeerde viool aan de Zeeuwse muziekschool bij Myra van Groendael, Arjan Kik en Annemarie Swimmen. Ze speelde in diverse orkesten en werkt geregeld mee aan concerten en zangavonden. Met Marien en Jan Peter maakte ze twee albums: ‘Light me up’ en ‘Light up the dark’.

Peter Koetsveld (1961) studeerde klarinet aan het conservatorium in Den Haag. Van 1987 tot 1990 was hij eerste klarinettist bij het Cape Town Symphonic Orchestra in Kaapstad (Zuid-Afrika). Daarnaast was hij soloklarinettist in het New English Orchestra en het Hineni Symfonieorkest, en speelde hij in het door hem opgerichte Kurios Klarinet Kwartet. In 2018 verscheen zijn eerste solo-cd, ‘Roots’, die internationaal zeer goed ontvangen werd.

Marien Stouten (1983) kreeg orgelles van Martin Mans en Rinus Verhage. Hij studeerde aan het conservatorium van Gent bij Ignace Michiels. Op dit moment is hij organist in Brouwershaven, Zierikzee en Haamstede. Daarnaast werkt hij als opnametechnicus bij zijn eigen cd-label, Animato Music Productions en is hij eigenaar van Voxus Digital Organs. Marien werkte mee aan diverse cd-opnamen en is dirigent van een aantal koren.

Jan Peter Teeuw (1987) is kerkorganist in Ridderkerk. Ook geeft hij regelmatig concerten, zowel als solist als als koorbegeleider. Van zijn hand verschenen bijna vijftig bundels met koraalmuziek (orgel en instrumentaal). Jan Peter werkte mee aan vele opnamen, waaronder enkele solo-albums vanuit Ridderkerk (Boezemkerk en Singelkerk), Leeuwarden, Purmerend, Kampen en Brielle. Met Marien Stouten maakte hij twee vierhandige cd’s, opgenomen in Recklinghausen (2010) en Dudelange (2012). Daarnaast is hij dirigent van twee koren.

TAKE FIVE is een frisse combinatie bestaande uit Leon Koppelman (panfluit), Annette Jumelet (viool), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Stouten (orgel), Jan Peter Teeuw, (vleugel) 

Het concert op 8 juni begint om 16.00 uur. Toegang € 10,00 incl. een consumptie. Tot en met 15 jaar gratis.