Zaterdagmiddag 12 oktober is er weer een concert in de serie zaterdagmiddagmuziek in De Fontein te Nijkerk. Dit keer zal Hugo van der Meij het orgel en de piano bespelen. Hij zal samen met Pascal van de Velde, die op de trompet speelt, verschillende muziek stukken ten gehore brengen. Er zullen componisten uit het heden (Sander van Marion, Teke Bijlsma,Martin Zonnenberg) en het verleden (Georg Friederich Händel, Théodore Dubois) ten gehore gebracht worden. Hugo is kerkorganist in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Katwijk en speelt regelmatig diensten in andere kerken. Momenteel is Hugo dirigent van 3 mannenkoren, en een gemengd koor. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten. Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland, Engeland en Luxemburg. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 25 cd-opnames. Pascal van de Velde studeerde met onderscheiding af als Bachelor of Music aan het Utrechts Conservatorium bij docent Willem van der Vliet. 

Momenteel speelt Pascal de trompetpartij in de Musical Anastasia in het Circustheater te Scheveningen en is regelmatig te gast als solist tijdens kooruitvoeringen. Sinds 2017 treedt Pascal als duo op met organist/pianist Hugo van der Meij.

Het concert in de kerk aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur. De toegangsprijs € 8,00 incl. een consumptie. Tot en met 14 jaar is de toegang gratis.

Na afloop van het concert is er koffie, thee of een frisdrankje.