Op zaterdag 1 juni is er in Museum Nijkerk een workshop ”Vakantieherinneringen verwerken op papier of textiel” door textiel kunstenares en gastvrouw van het museum Bea Berends. De workshop is van 10.00-12.00 uur in het museum, inclusief een kop koffie/thee.   

Na een korte presentatie van mogelijkheden via foto’s van toepassingen kunnen de deelnemers aan de slag gaan. Allerlei materialen zijn aanwezig en kunnen gebruikt worden. Zoals permanent pennen, kleurstiften, stofjes, gekleurd papier, naald en diverse soorten garens dik, dun.   

Meenemen: eigen foto of iets van papier dat je wilt verwerken. Uiteindelijk ga je naar huis met kennis van vele manieren waarop je dit thuis ook kunt toepassen. Natuurlijk een eigen uniek beeld van iets van een reis die jij maakte op papier of op textiel. De workshop is voor jong en oud toegankelijk.  Wel moet je zelfstandig kunnen werken met naald en draad. Afsluitend een kleine expositie van het eigen werk dat tijdens de workshop is gemaakt.  

Prijs: €7,50 pp incl. materiaalkosten werkstuk, incl. koffie/thee & lekkers  

Tijd/datum: zaterdag 1 juni 2024 van 10.00-12.00 uur  

Locatie: Museum Nijkerk, Venestraat 16, Nijkerk  

Groepsgrootte: 12 maximaal, het loopt snel vol. Voor de reservering volstaat een mail naar Bea  

Berends, Museum Nijkerk: bea.berends@kpnmail.nl Na de bevestiging van de email en overmaking van €7,50 op rekeningnummer: NL55 RABO 0377 8747 87 tnv Stichting Oud Nijkerk, bent u verzekerd van een plek, annuleren kan niet, ruilen mag altijd!