Wethouder Patricia van Loozen heeft vanmiddag met medewerkers van de buitendienst windlichten uitgedeeld aan ondernemers in de drie winkelkernen van de gemeente. De windlichten staan symbool om de eenheid en de beleving  in de verschillende winkelkernen te benaderukken. De wethouder wenst met deze actie de winkeliers in gemeente Nijkerk goede zaken toe. 

Winkeliers en horecaondernemers zijn belangrijk voor de leefbaarheid van ons winkelkernen. Wethouder Patricia van Loozen steunt ze daarom volop: “Ondernemers komen zelf al met creatieve oplossingen om klanten steeds weer terug te laten komen naar de winkelkernen. Ik geloof daarbij in persoonlijke aandacht.  Dit wordt steeds belangrijker. Iedere consument is een individu, met specifieke wensen en behoeften. Zij voelen dat een assortiment speciaal voor hen is gecreëerd. Dat kan met een persoonlijke benadering en met diensten en service die op de specifieke behoeften van de klant ingaan.”

Op woensdagmiddag 13 december deelde de wethouder windlichten uit in het centrum van Hoevelaken. Dennis Toebast van Bakkerij Toebast nam voor zijn zaak het windlicht in ontvangst. Dennis Toebast zet zich als voorzitter van de Bedrijfsinvesteringszone (BIZ) én als voorzitter van de winkeliersvereniging van Hoevelaken, Hartje Hoevelaken vol energie in voor een levendig centrum in Hoevelaken.

Eerder in de middag  brachten een aantal medewerkers van de buitendienst de windlichten ook langs bij de verschillende ondernemers in Nijkerk en Nijkerkerveen.

Foto: Arjen Gerritsma