Wees alert op het bedrijf De Gemeentegids.nl. Dit bedrijf is niet de alom bekende gemeentegids van de gemeente Nijkerk, waarin u gratis vermeld staat met uw gegevens. De Gemeentegids.nl benadert organisaties en bedrijven telefonisch en checkt uw gegevens voor vermelding op de website gemeentegids.nl. Hiervoor ontvangt u vervolgens een rekening van 250,- euro excl. btw.

Werkwijze

Het bedrijf benadert organisaties en bedrijven  twee maal telefonisch. De eerste keer checkt Gemeentegids.nl uw gegevens. In een tweede gesprek met een andere medewerker dient u de informatie uit het vorige gesprek te bevestigen. Dit gesprek wordt met uw toestemming opgenomen. Vervolgens ontvangt u een nota van 250,- euro excl. btw en worden uw gegevens gepubliceerd op hun website. Dit is niet de website van FMR Producties, http://lokaaltotaal.nl/nijkerk de partij waar gemeente Nijkerk mee samenwerkt. 

Gemeentegids 2019/2020

De nieuwe gemeentegids 2019/2020 verschijnt dit najaar. De papieren versie van de gemeentegids is over circa een maand beschikbaar in het stadhuis, in verzorgingshuizen en in de bibliotheek in Nijkerk en Hoevelaken. De gemeentegids (2017/2018) is digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website, www.nijkerk.eu en via http://lokaaltotaal.nl/nijkerk. De gemeentegids komt tot stand in samenwerking met FMR Producties. Zij controleren de gegevens en organisaties, bedrijven en verenigingen in de gemeente Nijkerk. Op dit moment benadert FMR Producties geen organisaties en bedrijven in de gemeente Nijkerk om een advertentie te plaatsen in de gemeentegids 2019/2020. Ook niet in omliggende gemeente.