In de workshop “Dankbaarheid en mentale veerkracht” hoor je meer over de effecten van een dankbare levenshouding en ga je hiermee oefenen.

Marielle Schipperen werkt als gezondheidswetenschapper aan projecten over gezondheid en welbevinden. Waar voorheen het vooral ging over leefstijl is er steeds meer aandacht voor mentale veerkracht. In deze corona tijd ben je misschien je baan kwijt geraakt, werk vinden is mogelijk lastiger. Misschien merk je dat je wat kribbiger bent door het gemis van nabijheid van naasten, de andere vormen van social contacten en activiteiten of het steeds moeten aanpassen aan de nieuwe maatregelen. Dan helpt het mogelijk als je je mentale veerkracht weet te versterkten. 

Welk effect heeft dankbaarheid hierop? Op welke manieren kan je dit toepassen in je eigen leven? Je hoort en ervaart er meer over tijdens deze Walk&Talk. En ook als je denkt dit is voor mij allemaal niet aan de orde, ook dan mag je natuurlijk meedoen. Het hoeft niet slecht te gaan om beter te worden.

De Walk&Talk bijeenkomst is een meeting via Zoom. We beginnen om 9.30 uur. Vanaf 9:15 uur zit Marielle klaar om je welkom te heten. Deelname is gratis. Aanmelden via nicole.boelens@bibliotheeknijkerk.nl.