De zaalvoetballers van Walk Inn Boys zorgden maandag voor een daverende verrassing door koploper IFC Donaci in Zwolle met 4-5 te verslaan. De seizoensstart van Walk Inn Boys is tot nu toe erg matig met slechts één overwinning na 4 wedstrijden én een bekernederlaag tegen Hoofdklasser Drienerlo.Een wedstrijd tegen de ongenaakbare koploper is op voorhand dan geen prettig vooruitzicht.

Het begin van de wedstrijd voorspelde weinig goeds nadat IFC Donaci op een 1-0 voorsprong kwam, maar Walk Inn Boys bleef overeind in de eerste helft.  In het begin van de tweede helft zorgde Bert van Dijk zelfs voor de gelijkmaker: 1-1.

Hierna gaf Walk Inn Boys in vier minuten tijd makkelijk 3 treffers weg en keek tegen een 4-1 achterstand aan. Desondanks gaf de ploeg van trainer Arnold Jansen niet op en kwam erg sterk terug via Jordy Bouw, Mark van de Vis (strafschop) en aanvoerder Casper IJsbrandy (in blessuretijd) terug tot 4-4.  IFC Donaci dacht voor de overwinning te moeten gaan maar rekende buiten Matthijs de Greef die de bal onderschepte en beheerst raak schoot en zo Walk Inn Boys drie belangrijke punten bezorgde.