Succesvolle online Walk & Talk krijgt op woensdag 27 mei om 9.30 een vervolg. Deze Walk & Talk staat in het teken van denkstijlen (waar krijg jij energie van?) en drijfveren (waarom doe jij de dingen die jij doet?). Dit kan jouw beeld van wat jij leuk vindt om te doen verduidelijken. En dit kan je weer verder helpen in je zoektocht naar een baan.

Deze Walk & Talk sluit aan op de vorige Walk & Talk waar we het hebben gehad over gedragsstijlen volgens DISC. Heb je de vorige Walk & Talk online gemist, geen probleem, we herhalen in het kort waar we het over gehad hebben. Het is wel aan te raden een DISC te doen via www.123test.nl/disc-test zodat je een beetje begrijpt wat jouw DISC is. Hans Haak verzorgde de voorgaande Walk &Talk en ook de komende bijeenkomst op 27 mei begeleidt hij.

Aanmelden via onze website www.bibliotheeknijkerk.nl is noodzakelijk om een link voor de bijeenkomst te onvangen. Deelname is gratis. De Walk & Talk bijeenkomsten tellen als sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom.