De politie heeft een 24-jarige vrouw uit Houten verhoord voor het mishandelen van de 24-jarige Mauro Peters, speler van NSC Nijkerk en voorheen Sparta Nijkerk. De vrouw zou Mauro vorige maand in Grandcafé Fiji in Amersfoort met een glas in het gezicht hebben geslagen.
Van het incident, dat plaatsvond in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari, zijn camerabeelden gemaakt. In de zoektocht naar de vrouw heeft de politie deze beelden verspreid. Volgens de politie werd de vrouw door drie mensen herkend. De politie onderzoekt of de vrouw degene is die met het glas heeft gestoken.
De mishandeling vond rond 02.00 uur plaats. Mauro bezocht het café met zijn vriendin. Toen ze een aantal minuten binnen waren, probeerde de gezochte vrouw langs zijn vriendin lopen. De vrouwen raakten elkaar. Daarop gaf de vrouw een duw tegen het hoofd van de vriendin van Mauro. De Leusdenaar probeerde een ruzie te voorkomen, maar werd met een glas op zijn linkerwang geslagen. Daarbij brak het glas. De man liep een hevig bloedende wond op. De vrouw sloeg op de vlucht.