Zaterdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma voor NSC Nijkerk, nu tegen ACV Assen. ACV Assen is ook dit jaar weer een favoriet om de stap naar de 3e divisie te maken.
Ook dit seizoen zullen ze hoge ogen gaan gooien in deze competitie. Afgelopen zaterdag werd er met 2-2 gelijk gespeeld bij sc Genemuiden, en dat is best knap als je grotendeels met 10 man speelt tegen een andere favoriet. Wat opvalt is dat ze heel snel zijn in de omschakeling en een heel goede basis hebben. NSC is gewaarschuwd.

NSC heeft zaterdag vriend en vijand verbaasd door met 1-4 te winnen bij RKAV Volendam. Aan de overwinning valt niks af te dingen, want het was een terechte zege. In alle linies stond het goed. Een groot compliment moet gemaakt worden voor de 18-jarige Joey Kwint die zijn debuut maakte in een officiƫle wedstrijd en deed dat boven verwachting goed tegen een sterke tegenstander.

Zaterdag zal het zelfde gevraagd worden van de mannen en zullen we weer alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te halen. En waarom zal dat niet lukken? Zoals we nu spelen hebben we tegen iedereen kans op een mooi resultaat, het vertrouwen groeit alleen maar.
Zaterdag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in Assen.