De handballers van Voice hebben voor de derde keer in acht dagen gewonnen. Na de knappe zege vorige week zaterdag werd midweeks de inhaalwedstrijd tegen Swift met 24-33 gewonnen. Afgelopen zaterdag werd ook Nijenrodes uit Breukelen verslagen.

Eerder dit seizoen verloor Voice de thuiswedstrijd nog nipt. Nijenrodes is inmiddels wat weggezakt op de ranglijst, terwijl Voice door de recente overwinning naar de zesde plaats was gestegen. Het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen was bij aanvang nog maar 1 punt.

In de beginfase waren beide teams aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werden veel kansen gemist. Bij een 3-3 stand lukte het Voice wat afstand te nemen. Voice zakte weer wat terug en bood zo Nijenrodes de kans weer langszij te komen. De laatste paar minuten van de eerste helft zette Voice weer wat aan en met een paar snelle aanvallen nam Voice  weer afstand. Bij rust was de stand 8-12 in het voordeel van Voice.

In de tweede helft lukte het Voice niet om Nijenrodes snel de genadeklap uit te delen. De wedstrijd kabbelde wat voort, zonder dat Voice in gevaar kwam. In de loop van de tweede helft liep Voice langzaam uit naar een comfortabele voorsprong. Nijenrodes deed in de slotfase nog wat terug, waardoor het verschil bij het eindsignaal 6 doelpunten was. Door de 21-27 overwinning klimt Voice over Nijenrodes heen op de ranglijst naar de vijfde plaats.

Verslag: Dieter Bakker