De heren van handbalvereniging Voice hebben afgelopen zaterdag na een winterstop van enkele weken de competitie weer hervat. In Amsterdam moest de ploeg aantreden tegen US, dat een plek lager stond op de ranglijst.

Voice startte sterk en pakte een voorsprong van enkele doelpunten. Halverwege de eerste helft veranderde US van tactiek. Door telkens een man uit te dekken had Voice moeite om nog tot scoren te komen. Bij rust was de stand 12-11 in het voordeel van US.

In de tweede helft bleef Voice moeite houden met scoren. Kansen werden wel gecreëerd, maar te vaak werd de bal gemist of kon de keeper redden. Voice kon in de tweede helft geen enkel moment aanspraak maken op een overwinning. Ondanks een goede start verloor Voice de eerste wedstrijd van 2024 met 25-17.

Verslag: Dieter Bakker