De heren van handbalvereniging Voice speelden afgelopen zaterdag in Soest hun wedstrijd tegen BDC. Voice kon lang bijblijven, maar moest vlak voor tijd toch capituleren. De thuisploeg won uiteindelijk met 15-11.

De wedstrijd begon later dan gepland door een probleem met de beschikbaarheid van de zaal. Beide teams stemden in met een wedstrijd die wat korter zou duren.

De eerste paar minuten waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Voice had echter moeite met de grote hoeveelheid hars aan de bal, waardoor er een paar keer balverlies werd geleden. BDC liep daardoor uit naar een 4-1 voorsprong. Voice kreeg wat meer controle over de bal en dat betaalde zich uit met meer doelpunten. BDC hield een voorsprong van een kleine marge.

In de tweede helft was BDC beter, maar Voice verdedigde sterk en hield de schade beperkt. Met nog een paar minuten te gaan was het gat nog steeds beperkt. Een spannende slotfase leek zich aan te dienen. Bij een 13-11 stand vlak voor tijd werd een doelpunt van Voice afgekeurd. Voice wist dat een stunt niet meer mogelijk was. Twee snelle tegenaanvallen van BDC in de laatste minuut brachten de eindstand op 15-11.