De handballers van Voice hebben in een spannende wedstrijd gewonnen van Swift. In sporthal Strijland werd een zwaarbevochten 27-25 overwinning geboekt. Swift stond voor aanvang van de wedstrijd een plek hoger op de ranglijst. Beide ploegen hadden evenveel punten. Het beloofde vooraf een spannende wedstrijd te worden. Met een complete selectie begon Voice sterk aan het duel. Swift had moeite door de verdediging van Voice te komen. Voice kon een gaatje slaan van enkele doelpunten. Na een kwartier werd Voice slordiger en kwam Swift beter in de wedstrijd. Bij rust was het verschil één doelpunt in het voordeel van Voice: 14-13.

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Voice hield een kleine voorsprong, maar er ging ook veel fout waardoor Swift bij kon blijven. Met nog minder dan tien minuten op de klok kwamen de gasten zelfs op voorsprong. Bij een 20-22 stand zette Voice weer aan en in korte tijd was de voorsprong weer in Nijkerkse handen. In 2 spannende laatste minuten moest Voice met een man minder spelen door een tijdstraf. Toch wist Voice door 2 keer te scoren de winst definitief naar zich toe te trekken. Verslag: Dieter Bakker. Foto’s Kees van den Heuvel