De handbalheren van Voice hebben het seizoen afgesloten met een nederlaag in Soest. Tegen het hoog geklasseerde Smeeing/ BDC werd met 25-15 verloren. De thuiswedstrijd werd nog met minimaal verschil gewonnen, maar gezien de kleine selectie zou een overwinning in Soest een onverwachte stunt zijn.

Voice kampte de laatste wedstrijd van het seizoen met enkele geblesseerden. Waar het team in het seizoen nog geregeld aangevuld kon worden met jeugdspelers, was dat deze wedstrijd niet mogelijk. Met één wisselspeler begon Voice aan de wedstrijd.

De eerste vijf minuten werd er niet gescoord. Toen wist BDC met een paar snelle aanvallen de score snel op te voeren. Na een kwartier stond de thuisploeg al met 6-1 voor. Voice herpakte zich en wist wat vaker het net te vinden. Bij rust was de stand 10-6.

De eerste minuten van de tweede helft gingen gelijk op. Na zo’n tien minuten brak het gebrek aan wisselspelers Voice op. BDC kon met een aantal snelle aanvallen de score snel opvoeren. Voice gaf met een aantal goed uitgespeelde aanvallen nog wat tegengas, maar was niet in staat om nog in de buurt van BDC te komen.

Voice eindigde het seizoen door deze nederlaag in de middenmoot. Een seizoen waarin de ploeg van alle tegenstanders, behalve kampioen Celeritas, een keer heeft gewonnen. Gedurende het jaar hebben jeugdspelers regelmatig meegespeeld. Dit pakte goed uit en biedt een goed perspectief voor komend seizoen.

Verslag: Dieter Bakker