De handbalheren van Voice speelden afgelopen zaterdag hun wedstrijd in Utrecht tegen Leidsche Rijn. Leidsche Rijn bivakkeert puntloos onderaan en ook tegen Voice kon de ploeg niet winnen. Met 17-30 boekte Voice de grootste overwinning van het seizoen.

Ondanks het ontbreken van een aantal spelers begon Voice op hoog tempo aan de wedstrijd. Halverwege de eerste helft stond de ploeg al met 7-2 voor. Daarna zakte de concentratie. Voice was al gewaarschuwd want Leidsche Rijn miste een drietal strafworpen op rij. Daarna kwam de thuisploeg alsnog terug in de wedstrijd. Na 7-5 herpakte Voice zich weer en bij rust was er weer een ruime voorsprong (6-13).

In de eerste minuut van tweede helft scoorde Voice twee keer. Daarna ging de wedstrijd langere tijd gelijk op. Voice speelde slordig maar behield de ruime voorsprong. In de laatste minuten wist de ploeg nog even aan te zetten en de gastheren op een nog grotere achterstand te zetten. In de laatste minuten werd met een aantal snelle aanvallen de score opgevoerd. Door de overwinning neemt Voice verder afstand van de onderste regionen van de poule.

Verslag: Dieter Bakker