Real Madrid organiseert van 10 tot en met 14 juli 2023 een vijfdaagse voetbalclinic bij v.v. NSC Nijkerk. Tijdens deze clinic leren jongens en meisjes voetballers tussen de 7 en 16 jaar oud wat het betekent om te leven als een speler van Real Madrid. Alle aspecten van voetbal komen aan bod, van dribbelen en passen tot snelheid en schieten. Ook tactische spelvormen zoals druk zetten en balverovering worden behandeld. Dit alles onder professionele begeleiding van internationale gecertificeerde trainers.

De spelers worden tijdens de clinic voorzien van heerlijke sportmaaltijden en ontvangen een Real Madrid tenue van Adidas, een Adidas voetbal en een Real Madrid drinkfles. Naast de vijf dagen vol plezier en voetbal krijgen de spelers ook de kans om uitgenodigd te worden voor een gasttraining in Bernabeu in Madrid.

Real Madrid heeft in het verleden meerdere internationale voetbalclinics voor jonge spelers georganiseerd en met succes. Deze clinics bieden jonge voetballers de unieke kans om te leren van de beste trainers en hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij deelnemen aan deze unieke voetbalclinic van Real Madrid bij v.v. NSC Nijkerk? Schrijf je dan in via deze link en maak je klaar om als een echte Real Madrid-speler te trainen en te spelen! Voor meer informatie over de internationale voetbalclinics die door Real Madrid worden verzorgd, kun je terecht op www.frmclinics.nl.