Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 oktober organiseert Sparta Nijkerk op De Ebbenhorst, in samenwerking met een Voetbalschool On Tour, een Voetbal en Keepers 3 daagse. Een mooie gelegenheid om sportief en met plezier bezig te zijn met de voetbalsport. Voor maar € 99,- kan je drie dagen plezierig bezig zijn met voetballen en keepen. Daarnaast ontvang je een shirt, bidon, diploma en elke dag een lunch en drinken.

Er is plek voor 70 jongens en/of meiden in zeven leeftijdscategorieën ‘onder 7 tot en met onder 13’. Elke leeftijdscategorie heeft 10 plekken, waarbij geldt: vol=vol.

Daarnaast zijn er 4 plekken per leeftijdscategorie voor keepers en keepsters. In totaal kunnen er dus ook 28 keepers en keepster deelnemen. Door het partnerschap van Sparta Nijkerk met de Ajax Coaching Academy, bestaat de kans dat één van deze dagen scouts aanwezig zijn. Een unieke gelegenheid je te laten zien. Betaling voor deelname dient vooraf plaats te vinden, mede om fysiek contact te beperken. Ouders zijn welkom, mits op 1.5 meter afstand van elkaar. Na betaling ontvangen deelnemers een e-ticket vanuit de organisatie, welke recht geeft aan deelname aan het evenement.

Meer informatie over of inschrijving voor de voetbal en keepers 3-daagse via: https://www.voetbalschoolontour.nl/voetbal3daagse-sn/

Vanwege het beperkt aantal deelnemers geeft een snelle aanmelding meer kans op mogelijkheid tot deelname.