Woensdag 7 juni is het weer zover! De vijfde editie van de 2BFit Kidsrun staat op het programma. De 2BFit Kidsrun wordt georganiseerd door 2BFit Sportcoaching en is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het evenement vindt plaats in het centrum van Nijkerk met start en finish op Het Plein. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen uit Nijkerk en omstreken samen met vriendjes en vriendinnetjes te laten sporten.

De 2BFit Kidsrun is dan ook een laagdrempelig evenement met afstanden die voor ieder kind haalbaar zijn en variƫren tussen de 450 en 1450 meter. 2BFit Sportcoaching wil kinderen met plezier laten bewegen en op deze manier gezondheid bevorderen. Het gaat bij de 2BFit Kidsrun niet alleen om de snelste lopers, maar plezier in het samen sporten staat voorop! Op Het Plein kan je deze middag geschminkt worden, en is er een springkussen en pannakooi om de sportmiddag compleet te maken.

Voorafgaand aan de 2BFit Kidsrun kan je deelnemen aan een gratis clinic op woensdagmiddag 31 mei, zo sta je een week later fit aan de start! Deze clinic vindt plaats op het veld van Sparta korfbal aan de Nachtegaalsteeg.

Niet onbelangrijk om te vermelden: deelname aan de clinic en de 2BFit Kidsrun is GRATIS!
Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.2bfitkidsrun.nl.

Foto: Kees van den Heuvel