Veensche Boys doet niet meer mee met het toernooi om de districtsbeker.  De club uit Nijkerkerveen werd eruit geknikkerd door tweedeklasser Victoria. Het werd op het complex van Victoria op de grens van Hilversum met Nieuw Loosdrecht 4-2. Zuidvogels won met 6-0 van FC Weesp.

Al na ruim één minuut spelen was het raak. Op simpele wijze werd doelman Wessel Kroon verschalkt (1-0). Diverse plaagstoten zouden volgen van een dominerend Victoria, maar het werd warempel 1-1 toen Nico van den Brom na achttien minuten profiteerde van een fout achterin bij Victoria toen de Hilversumse doelman met zijn centrale verdediger in de kluts kwam en Nico diagonaal kon inschieten. Lang mocht Veensche Boys niet genieten van de gelijke stand. Opnieuw dankzij een communicatiefout achterin bij Veensche Boys werd twee minuten later de 2-1 gemaakt. De wedstrijd leek bijna gespeeld toen tegen het einde van de eerste helft ook nog een strafschop werd toegekend nadat Jaimy Mol zijn tegenstander onderuit maaide in de zestien (3-1). Heel verrassend was het slotstuk van de eerste helft toen Herbert van den Ham de stand weer terugbracht naar 3-2 na te hebben gescoord bij een hoekschop. Na rust werden Alwin van Domselaar en Herbert van den Ham vervangen door Jelmer Baas en Stan Onland. Veensche Boys kwam steeds meer in haar element en creeerde de nodige kansen. Een doelpunt van Rody Buitenhuis werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel van Tom van Donselaar. In de spaarzame momenten die haar restte wist Victoria toch nog de 4-2 op het scorebord te brengen na een uitbraak aan de rechterkant. Volgende week zaterdag 21 september begint de competitie met een uitwedstrijd tegen VRC Veenendaal.