Het werd zaterdag 3-3 in het oefenduel tussen TOV en Veensche Boys. De ploeg van coach Richard van Vliet creeerde veel kansen, maar had moeite om deze te verzilveren. Het compact spelende TOV, met in de gelederen oud-spelers Erik Kool en Pascal van Drie, speelde veel effectiever en de lepe voorhoede van de ploeg uit Baarn leek Veensche Boys bijna fataal te worden. Toch was het aanvankelijk Veensche Boys dat vroeg op voorsprong kwam. Een handsbal in de derde minuut bezorgde de Veenders een penalty die door Kevin Hols werd benut. Een minuut later al zat de gelijkmaker erin en door een mooie passeerbal van Erik Kool (hij is het zeker nog niet verleerd) kwam TOV zelfs op voorsprong. Veensche Boys deed uiteindelijk pas in de tweede helft wat terug. Bas van de Grootevheen passeerde de keeper van TOV en scoorde de verdiende 2-2. Met een halve omhaal kwam TOV een kwartier voor tijd nog op voorsprong, maar uiteindelijk was het Fabian Bezembinder, na een mooie rush van Luuk Kreijne, die de eindstand van 3-3 op het scorebord zette. Volgende week wordt de competitie hervat met het uitduel tegen AVW. Tekst en foto’s Kees van den Heuvel