Sporten wanneer het jou uitkomt nu ook mogelijk in Nijkerk.
Na maanden van voorbereidingen en twee intensieve weken van verbouwen opende 2 weken geleden de deuren van FitPower24/7 Nijkerk. De honderden sporters konden niet wachten om gebruik te maken van de vele nieuwe sportfaciliteiten. In het weekend van 5,6 en 7 april organiseert de nieuwe sportschool opendagen in Nijkerk. Tijdens dit feestweekend is iedereen welkom, van jong tot oud, om de nieuwe faciliteiten te ontdekken.

FitPower24/7 Nijkerk, voorheen GetFit Nijkerk, slaat een nieuwe weg in met het eerste 24/7 sportconcept in omgeving Nijkerk. Eigenaar Bert de Waal vertelt: ” Vandaag de dag moet je meebewegen met de wens van je klanten, sporten wanneer je wil is hier een voorbeeld van. Onze sporters hoeven zich geen zorgen te maken over openingstijden. Sporten kan hier 365 dagen per jaar en ieder uur van de dag ” ¬†

FitPower24/7 Nijkerk heeft goed gekeken naar wat de markt vraagt: functionele fitness. Met nieuwe toestellen waarin je kunt staan en een high-end functionele fitnissruimte sluit de sportschool goed aan op de wens van de sporter van vandaag. En dat is niet alles, binnenkort wordt de cardio-appratuur geleverd met grote schermen op de toestellen voor afleiding tijdens het zweten.

In de week van 5, 6 en 7 april organiseerd FitPower24/7 Nijkerk opendagen. Tot die tijd worden de puntjes op de ‘i’ gezet en worden de nieuwste fitnisstoestellen en spinningfietsen geleidelijk geleverd. Vanaf april gaat het 24/7 concept officieel van start.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn¬†