Met tweemaal een uitverkocht Nijkerks theater Streams Breede Beek kan de musical Kwetsbaar, een musical over pesten, als een groot succes worden gezien. Zaterdag 3 juni stonden initiatiefnemer Jeffrey Sanders en twintig jonge acteurs op de planken om de musical ten gehore te brengen. Met dit spektakel werden de gevolgen van pesten bespreekbaar gemaakt. ¬†Jeffrey Sanders: ,,Wat een avontuur was het afgelopen jaar. Zelf een musical schrijven, alles daaromheen regelen en dan ook nog een half jaar lang repeteren met twintig getalenteerde kinderen. Zaterdag 3 juni kwam alles waar ik keihard aan heb gewerkt samen in twee uitverkochte voorstellingen bij Streams – Breede Beek in Nijkerk. Het was een mooie, bijzondere en emotionele dag met een gouden randje. Ik wil iedereen die betrokken is geweest bij het project, de theatergasten die de moeite hebben genomen om een kaartje te kopen voor de voorstelling en alle bedrijven die mij hierin ondersteund hebben ontzettend bedanken. Ik heb hartverwarmende reacties, cadeaus en gesprekken gehad; zondagochtend ben ik wakker geworden met een grote glimlach op mijn gezicht.” Foto Kees van den Heuvel