Op zaterdag 1 juni vanaf 11:00 uur barst het feest los in Nijkerk! Het feest wat Truckersbal heet! Een terrein vol vrachtwagens achter Bakker Bedrijfswagens aan de Handelsstraat 10 in Nijkerk! Meer dan 60 grote vrachtwagens! Zaterdag overdag zijn er verschillende activiteiten te doen! Er is een markt en wij hebben allemaal leuke chauffeursactiviteiten bedacht! Ook de kinderen kunnen komen want ook daar hebben wij aan gedacht met een kinderanimatie!

Vanaf 20:00 uur is er een feestje in de tent. Kom gezellig mee dansen! Neem gerust familie, vrienden en/of kennissen mee! Het feest duurt tot 00:00 uur! Dus wil jij een leuke en gezellige dag?! Kom dan op zaterdag 1 juni vanaf 11:00 uur naar Truckersbal in Nijkerk aan de Handelsweg 10!  

Ben jij ook vrachtwagenchauffeur of wil jij gewoon met een vrachtwagen komen? Gezellig! Dat kan! Mail je naam, je bedrijf, je telefoonnummer en soort vrachtwagen (losse trekker / bakwagen) naar truckersbal@outlook.com ! Heb jij ook iets leuks om te verkopen? Wil jij op het gezelligste evenement van Nijkerk achter jouw kraam staan? Dan zoeken wij jou! Stuur snel een mail met je gegevens en wat je verkoopt naar truckersbal@outlook.com ! Wij van de organisatie kijken ernaar uit! Jullie toch ook?! P.S. Truckersbal heeft ook Facebook (Truckersbal Nijkerk) & Instagram (truckersbal19), Wil jij niks missen over Truckersbal 2019? Volg dan gauw deze 2 pagina’s!