triAV bv uit Nijkerkerveen is benoemd als FD Gazellen 2016 en behoort hiermee tot de snelstgroeiende organisaties van Nederland. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt. Het betreft een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20 procent wisten te behalen en uitmuntend en innovatief ondernemerschap tonen.

,,Wat een prachtig bericht! En een schitterende bekroning op het 10-jarige bestaan van triAV”, reageert algemeen directeur Bert Nijeboer enthousiast na het telefoontje van Het Financieele Dagblad. ,,Wij zijn in die jaren uitgegroeid tot een System Integrator binnen de hospitality branche en gespecialiseerd in alle digitale diensten. Ik zie het daarom als een enorme waardering voor alle inzet van ons hele team van deskundige professionals.”

Toepassingen, zoals Hotel TV, Wireless Internet Access, Back Office Network Management, Digital Signage en Room Control, worden geïnstalleerd en bovendien beheerd. Zo levert triAV innovatieve totaal oplossing, waarbij hotel en haar gasten zorgeloos gebruik maken van de geboden diensten. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt per regio. De uitreiking aan bedrijven in de regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel) vindt plaats op 15 november in de Deventer Schouwburg. triAV bv maakt daarbij ook nog kans op de Gouden, Zilveren of Bronzen FD Gazellen, een prijs voor de snelste groeier in de categorie.

Foto: Arjen Gerritsma – Graphic Sound.