Zaterdag 1 april van 10 tot 19 uur. Entree vanaf 12 jaar is € 12,50. Mensen met een beperking hebben gratis toegang, met 1 begeleider. Hoevelakenseweg 1a, 3864 MN Nijkerkerveen. Het is geen grap, liefhebbers van vette rookpluimen en brullende motoren kunnen zaterdag 1 april weer hun hart ophalen tijdens de Trekkertrek Nijkerkerveen, die de Stichting Evenementendag Nijkerkerveen dit jaar organiseert op de Hoevelakenseweg 1a.

Ali van Soeren vertelt: “Al weken zijn we bezig de zaken zo optimaal mogelijk te regelen om een leuk en veilig evenement neer te zetten. Vanaf 10.00 uur kan er door jong en oud weer gezellig bie geproat worden! We hebben er reuze zin in en vele met ons, als we de sponsoren en vrijwilligers/medewerkers om ons heen horen. En dat alles voor de lokale goede doelen, want daar gaat het uiteindelijk om, dat we een mooi bedrag overhouden om te verdelen. We hebben alweer een paar mooie lokale doelen op het oog, maar daarover na de wedstrijd meer.”

Kinderplein

Van Soeren: “We hopen dat veel mensen komen genieten en mee blijven eten. De kinderen kunnen gratis limonade krijgen, dan kunnen ze lekker lang blijven spelen. Vele buurttrekkers en sporttractoren zijn alweer in hun schuren bezig zich te prepareren volgens de geldende regels, want veiligheid voor alles. En dat geldt natuurlijk ook voor de veiligheid voor de allerkleinsten onder ons. Daarom is het grote kinderplein met formulerace-springkussen en andere springkussens, de zandbak en de stormbaan afgezet met bouwhekken, zodat u best even uw kind niet ziet omdat ze achter een springkussen zit, maar dit gedeelte van het terrein niet zelf kan verlaten. We gaan dus voor veel tractorplezier, heel veel gezelligheid, lekker spelen, een lekker patatje, koffie of een sapje, het liefst onder een stalend zonnetje.”

Lees de rest van het artikel op Stadnijkerk.nl