Zaterdag 10 december bedankte de meiden van Sparta Nijkerk VR2 hun nieuwe tenuesponsor Toppa (www.toppa.nl).

Namens Toppa was Gerrit Hopster aanwezig om de bloemen in ontvangst te nemen.  “We zijn al jaren sponsor bij de businessclub van Sparta Nijkerk. Via sponsormanager en collega Julia van den Bosch zijn we geïnteresseerd geraakt in het meiden- en vrouwenvoetbal. Net als ons bedrijf is deze tak de laatste jaren erg gegroeid waar we veel waardering voor hebben. Graag leveren we een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal. Dit doen we ook voor onze relaties namelijk snel en op een effectieve manier ondernemers in staat stellen om te groeien door het werven van goede medewerkers” aldus Gerrit.

Bestuurslid meiden- en vrouwenvoetbal en teammanager van VR2 Sabine Bakker overhandigde Gerrit als  dank ook nog een shirt dat een mooi plekje op het kantoor zal krijgen.

Sabine maakte van de gelegenheid gebruik aan te geven dat er nog ruimte is voor meiden en vrouwen dit willen starten met voetballen. Na de winterstop wil Sparta Nijkerk graag starten met nog eens 2 extra teams. Een VR30+ team voor de vrijdagavond en een extra MO13 (geboortejaar 2010/2011). Geïnteresseerde speelsters kunnen zich voor een proeftraining melden via damesvoetbal@vvspartanijkerk.nl

Foto: Lodi Schoon