De handbalheren van Voice hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. In Strijland ging het tegen BDC een helft lang gelijk op, maar kwam Voice na rust te kort. Uiteindelijk werd met 17-25 verloren.

Smeeing/BDC staat een paar plekken hoger op de ranglijst en eerder dit seizoen verloor Voice in Soest met een kleine marge. Aangevuld met een paar jeugdspelers begon Voice goed aan de wedstrijd. Verdedigend stond het goed. De score ging lange tijd gelijk op. Met nog een minuut of vijf tot de rust nam BDC een voorsprong van 3 punten. Met een speler minder vanwege een tijdstraf kwam Voice toch weer op gelijke hoogte. Bij rust was het 9-10 voor BDC.

Na rust had Voice meer moeite om tot scoren te komen. BDC profiteerde en nam een ruimere voorsprong. Halverwege de tweede helft kwamen de doelpunten weer, maar toen was het gat te groot om BDC nog te bedreigen. Zo eindigde Voice het seizoen met een thuisnederlaag. Voor de stand op de ranglijst maakte het niet veel meer uit, vooraf was al duidelijk dat Voice als achtste zou eindigen.

Verslag: Dieter Bakker