Zaterdagavond 12 oktober – inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur. Boekhandel Roodbeen Plein 5 Nijkerk
Zaterdagavond 12 oktober is het tijd voor Soep! Laat je meeslepen in dit bijzondere verhaal waarbij de boekhandel onderdeel van het stuk is. Er is maar plek voor een beperkt aantal gasten, het publiek loopt namelijk mee met het spel op aanwijzing van een theaterleider. Geef je op via aanmelden@boekhandelroodbeen.nl. Tickets kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar in de Boekhandel aan de kassa, vooraf betalen is noodzakelijk om zeker te zijn van een plek.

Over het theaterstuk SOEP Cécile en Damian Kats huren in Nijkerk een huisje via AIR BNB. Damian heeft een maaltijd bereid ter ere van de verjaardag van Cécile. Vlak voordat zij aan de maaltijd willen beginnen, belt een vreemd stel aan (Anton en Björn) om een cadeau af te geven voor de verjaardag van Cécile. Voor Damian valt het kwartje als hij Björn herkent vanuit de supermarkt, omdat hij hem heeft getipt voor het maken van de verjaardagssoep. Voor hem beslist geen reden om het tweetal binnen te laten, laat staan hen mee te laten eten. Cécile denkt daar echter heel anders over. De gesprekken worden pas persoonlijk als de vragen uit “de kletspot” tevoorschijn worden getoverd en pas echt gevaarlijk in combinatie met de drankfles.  

Spelers: Cécile: Arida Nelemans, Damian: Eduard Brink, Björn: Krijn Weeda en Anton: Johan Bakker. Let op! Omdat het verhaal heftige scènes bevat, is de adviesleeftijd 18+.