Ziekenhuis St Jansdal organiseert op 7 oktober een terugkomavond voor ouders van couveuse kinderen. De avond is bedoeld voor ouders van te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen die op de couveuse afdeling hebben gelegen van ziekenhuis St Jansdal.

Opname op de couveuseafdeling is vaak een emotionele gebeurtenis voor ouders. Zeker omdat van te voren niet altijd bekend is dat een verblijf op de couveuse unit nodig is. Moeders zijn net bevallen en worden heen en weer geslingerd tussen blijdschap, ongerustheid en onzekerheid. Samen met andere ouders wordt teruggekeken op de tijd voor en na de geboorte. Een medisch pedagogisch zorgverlener en een GZ-psycholoog zullen de avond begeleiden. De insteek is een interactieve avond, waarin het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten en vragen stellen aan (ervarings)deskundigen centraal staan.

De avond vindt plaats op maandag 7 oktober 2019 van 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De locatie is ziekenhuis St Jansdal, Wethouder Jansenlaan 90 Harderwijk. De entree is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar: e.vlaming@stjansdal.nl onder vermelding van:
– Naam en de geboortedatum van het kindje.
– Hoeveel personen aanwezig willen zijn.
– Eventuele onderwerpen of vragen.