Het Rotary Stadsgolf wordt voor de vierde keer georganiseerd op zaterdag 10 juni. Het is een recreatieve variant van golfen die zich afspeelt in de binnenstad van Nijkerk.

Ludieke holes

“We hebben weer een leuke wandelroute met 18 holes voor de deelnemers uitgezet”. Vertelt Bertil van Rotary Club Nijkerk enthousiast. Laat je verrassen door originaliteit van de verschillende holes! Onze holesponsors maken er ieder jaar weer wat leuks van. Met steeds een andere uitdaging. Het Stadsgolf voert nu eenmaal niet over glad geschoren “greens” maar gaat bijvoorbeeld door stadsparken, winkels of smalle steegjes. Iedere hole heeft zijn eigen beleving en op veel holes krijg je een kleine versnapering of een drankje. Zo word je de hele middag verzorgt en leer je Nijkerk eens op een andere manier kennen. Tijdens het eindfeestje wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangen deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis als herinnering aan een geweldige dag.

Voor iedereen goed te doen

Voor het Stadgolf zijn geen speciale golf-skills nodig! Iedereen kan meedoen. En voor materialen wordt gezorgd. Wie beschikt er over een verborgen stadsgolftalent? De inschrijving om mee te doen met dit leuke evenement op zaterdag 10 juni is nu geopend. Met 4 personen vorm je een flight. Opgeven kan via stadsgolf@rotarynijkerk.nl. Met dit evenement organiseert Rotary Club Nijkerk niet alleen een leuke dag, maar zal ook geld ophalen om maatschappelijke projecten mogelijk te maken. Nog niet overtuigd? Kijk dan op www.rotarynijkerk.nl voor meer informatie en beelden van afgelopen jaren.