Op zaterdag 18 september 2021 organiseert Rotaryclub Nijkerk voor de derde keer het Rotary Stadsgolf. De eerste twee edities waren een groot succes! Er is weer een geweldig parcours uitgezet van achttien bijzondere holes door de (binnen)stad van Nijkerk. Deze 18 holes worden op ludieke wijze ingericht door onze sponsors.

Een leuke manier om met je familie, vrienden of collega’s de binnenstad eens anders te ervaren. Waarbij de holes vaak zijn voorzien met een hapje en een drankje. Je hoeft geen golfer te zijn om mee te kunnen doen. Een hele middag plezier. Na inchecken en uitleg, ontvangt de flight de materialen om mee te doen en een lunchpakket voor onderweg.  Ook voor versnaperingen onderweg wordt gezorgd. Bij de holes staan zogenaamde Marchals die je alles uitleggen en de punten bijhouden. Deze holes kunnen in een park liggen, maar ook in de winkelstraat of zelfs ín een winkel. Of op het dak.

Gezellige dag verzekerd
De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de beste flight en de leukste hole. Onder het genot van een hapje, drankje én live muziek. Deelnemers krijgen na afloop nog een leuke herinnering mee aan een gezellige en gezonde dag in de buitenlucht. Rotary Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor goede doelen, waaronder de voedselbank.

Deelnemen of sponsoren?
Meer informatie over het Rotary Stadsgolf is te vinden op www.rotarynijkerk.nl. Aanmelden voor een flight van 4 personen kan door een mailtje te sturen naar stadsgolf@rotarynijkerk.nl.