Drie wedstrijden, negen punten. NSC Nijkerk leeft in een ongekende luxe na het aanstellen van Ruud van de Geest als interim trainer. Ook tegen ZOB uit de Beemster werd met overtuigende cijfers gewonnen. Het werd op de Burcht 3-1 voor de Nijkerkers. NSC Nijkerk kwam snel op voorsprong via Hazzat en Mo Ajiach. Vervolgens lag de wedstrijd tien minuten na rust lange tijd stil vanwege een kwetsuur bij de keeper van de tegenstander. Zoals het er nu naar uitziet heeft de doelman een gebroken enkel, nadat hij in botsing kwam met een speler. De keeper werd met de ambulance opgehaald. ZOB koos ervoor om de wedstrijd uit te spelen, zodat er een veldspeler op doel moest staan. Vervolgens was het Corné Parol die de stand op 3-0 bracht nadat hij een voorzet mooi inkopte. In de slotfase maakte ZOB nog de 3-1.