Heb je in 2019 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap? Of ken je misschien zo’n topper? Meld jezelf of hem/haar dan uiterlijk 25 november aan bij de gemeente. De gemeente wil deze sportkampioenen namelijk in het zonnetje zetten tijdens de nieuwjaarsreceptie 2020 (begin januari 2020).

De gemeente heeft zelf helaas geen overzicht van Nijkerkse medaillewinnaars. Daarom hebben we jouw hulp nodig. We willen alle medaillewinnaars die in Nijkerk wonen of lid zijn van een Nijkerkse sportvereniging namelijk uitnodigen voor een welverdiende huldiging. Aanmeldingen kun je doen door te mailen naar: sportkampioen@nijkerk.eu of per brief: Gemeente Nijkerk, t.a.v. sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.  

naam, adres, woonplaats;
geboortedatum;
e-mailadres;
om welke sport het gaat;
de datum van het kampioenschap;
of het een Nederlands-, Europees-, wereldkampioenschap betreft;
of het kampioenschap alleen of met een team is behaald.
Wanneer de medaillewinnaar verbonden is aan een vereniging graag ook de naam van deze vereniging doorgeven. Wij stellen het op prijs als je daarnaast ook nog wat achtergrondinformatie geeft. Je kunt denken aan: de motivatie van de sporter, hoelang de sporter deze sport al beoefent of hoe bijzonder de prestatie is.

Let op
Let op: Het moet bij nationale kampioenschappen wel gaan om een erkende bond of door een sportvereniging die is aangesloten bij een bond die erkend is. Ook moet de sportvereniging of topsportorganisatie waarbij de sporter is aangesloten lid zijn van een organisatie die is aangesloten bij de NOC*NSF.