Na een reeks ongelukkige nederlagen heeft Sparta Nijkerk weer de smaak van het winnen te pakken. Op de eigen Ebbenhorst werd zaterdag 17 februari met 4-1 van DEM uit Beverwijk gewonnen. Sparta Nijkerk heeft inmiddels 34 punten vergaard en kan weer een beetje naar boven kijken.

Vooral de eerste helft was voor het publiek vermakelijk. Daarin vielen maar liefst drie doelpunten, waarvan de eerste van Mark van der Weijden al in de tweede minuut. Een half uurtje na het beginsignaal kon dezelfde Van der Weijden vrij inschieten voor een lege goal nadat de verdediging van DEM was vrij gespeeld. En zes minuten daarna scoorde Mike Ahrens die na een voorzet van links kon inkoppen. Een kwartier na rust deed DEM nog iets terug via Julen Calle Solbes, maar het pleit werd beslecht diep in de tweede helft toen Kevin Sterling beheerst de 4-1 maakte na een voorzet van Tyrone Fonville.