Sparta Nijkerk is zaterdag 26 november met een puntje huiswaarts gekeerd na een 2-2 gelijkspel tegen RKAV Volendam en dat voelde toch een beetje als een overwinning. De Nijkerkers blijven daarmee op een zeventiende en voorlaatste stek staan, dat ze moeten delen met de Harkemase Boys. Veel had het overigens niet gescheeld of Sparta Nijkerk was met lege handen vertrokken. Het was Ricardo Fransberg die in de 89-ste minuut van de reguliere tijd de 2-2 op het scorebord wist te brengen. Eerder al bracht Roy Bakkenes in de vijfde minuut Sparta Nijkerk op voorsprong. Tussendoor scoorden Jens Kras (via een makkelijk gegeven penalty terwijl Mark van der Weijden een strafschop werd ontnomen) en Lennart Tol namens de Volendammers. Tekst: Kees van den Heuvel