Eind februari heette DVS’33-Sparta Nijkerk nog een topper te zijn in de Derde Divisie, waarbij Sparta Nijkerk uiteindelijk in de slotminuten met 0-1 de winst pakte. Dinsdagavond 4 augustus zag het er heel wat minder plezant uit voor de Nijkerkers. DVS won op eigen veld met 5-2 van Sparta. Al na een kwartier leek de strijd gestreden. In de eerste minuut maakten de Nijkerkers een eigen doelpunt. Daarna was er na vijf minuten een strafschop voor de tegenstander en in minuut 14 maakte Pilon de 3-0. En het zat Sparta ook niet mee. Mike Ahrens schoot vanaf een lastige hoek op de lat. In de slotminuten van de eerste helft benutte Maurice de Ruiter een strafschop na een overtreding op hemzelf en Sparta herwon aan vertrouwen. Dat goede spel zetten ze door in de tweede helft.  Bryan Burgerhout maakte de 3-2 en diezelfde speler miste bovendien de aansluitingstreffer. Tegen de verhouding in breidde DVS de voorsprong uit tot 4-2: Prudencia pikte de bal op rechts op en gaf een prima voorzet op Arzini die keurig binnenschoot. De 5-2 kwam ook op naam van Arzini: Hij schoot met links binnen.