Op 14 september wordt in Nijkerkerveen een grote snuffelmarkt gehouden. De organisatie is in handen van Muziekvereniging Concordia. Nu de inkomsten van de jaarlijkse braderie zijn komen te vervallen hoopt de vereniging met deze snuffelmarkt het financiële gat op te vullen. De extra inkomsten zijn hard nodig nu de vereniging uit haar gebouw moet. De verhuizing naar een nieuw onderkomen en de huur die daar betaald moet worden, zijn een flinke kostenpost voor de vereniging.  

Wie verkoopbare spulletjes heeft kan die inleveren vanaf maandag 26 augustus. Dat kan op de maandagavonden tussen 19.00 en 20.30 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur bij Dorpshuis Concordia, Van Rootselaarstraat 7. Leden van Concordia zullen klaar staan om uw spullen in ontvangst te nemen. Afval kunnen we niet innemen want daar moet de vereniging dan de stortkosten voor betalen en dat komt de opbrengst zeker niet ten goede. Witgoed en meubelen kunnen we niet aannemen door de beperkte opslagruimte.

Het moeten verkoopbare spullen zijn, we hopen dat u dit kunt respecteren. U bent hartelijke welkom op genoemde dagen. De opbrengst komt volledig ten goede aan Muziekvereniging Concordia.