Voice opende 2019 met een uitwedstrijd tegen Aalsmeer. De gastheren staan onderaan, maar Voice draaide voor de jaarwisseling slecht, dus een goed resultaat lag zeker niet voor de hand. Net als voorgaande wedstrijden ontbrak er een behoorlijk aantal spelers door blessures. Net als voorgaande wedstrijden brak dat Voice op en werd er wederom een kleine nederlaag geleden (17-16).

Voice was bij de start van de wedstrijd duidelijk niet bij les. Aalsmeer speelde niet sterk, maar wist telkens de verdediging van Voice te verschalken. Na een kwartier spelen stond de thuisploeg met 7-2 voor. Vanaf dat moment begon het te draaien aan Nijkerkse zijde en werden kansen wel afgemaakt.  Verdedigend had Voice door hoe de thuisploeg het beste aan te pakken. Bij rust was de stand 8-9 in het voordeel van Voice.

Na de pauze speelde Aalsmeer verdedigend een stuk feller en meer op de man. Voice had daar geen goed antwoord op en miste vele kansen. Aalsmeer pakte weer een voorsprong en daarna ging de strijd op en neer. Voice bleef kansen missen en dat brak de ploeg uiteindelijk op. Vlak voor tijd nam Aalsmeer een 17-16 voorsprong en hoewel Voice nog kansen had op minstens de gelijkmaker, lukte het niet meer om te scoren.  

 

Verslag: Dieter Bakker